De specialist voor reizen naar Zuidoost Azië en Zuid-Korea.

Zuidoost-Azië is een regio in Azië. Beslist de vakantiebestemming van heel Azië. De indrukwekkendste tempels, de mooiste stranden, het lekkerste eten en de meest ontwikkelde toeristenindustrie van het hele continent zijn allemaal hier te vinden.

Met onder andere:

  • Indonesië met haar ruim 17.000 eilanden, de diversiteit in natuur en cultuur;
  • Maleisië met de moderne stad Kuala Lumpur en het dichte oerwoud in Borneo;
  • Singapore super schoon en ultramodern;
  • Thailand het land van de glimlach, paleizen & tempels, met meer dan duizend kilometer strand;
  • Vietnam het ten alle tijde fotogenieke land met de buffels op de rijstvelden en de rieten punthoeden. 

Daarnaast nog Cambodja, Laos, Myanmar (Birma), Filipijnen en Brunei. Elk land met haar eigen schoonheid en eigen charmes.

 

Waarom Bersama Travel?

 

Er is een duidelijk verschil met een regulier reisbureau. In de toeristenindustrie opereren vele reisbureaus en verenigingen. 

De mooiste gidsen en folders zijn beschikbaar en de keuze lijkt onbeperkt. Elke bestemming is mogelijk.

 

Maar is dat ook echt het geval?

De mensen achter Bersama Travel

 

Ine WawoRuntu

Ine WawoRuntu

Reisspecialist

 

Ine WawoRuntu

Reizen is mijn passie. Ik vind het vooral leuk om dicht bij de bevolking van een land te zijn. Een land te verkennen van heel dichtbij. Dat is voor mij een fijne vakantie.

 

Gerhard Wieringa

Gerhard Wieringa

Reisspecialist

Gerhard Wieringa

Reizen is voor mij het ontdekken van andere landen,culturen en mensen. Zuid-Oost Azië is voor mij bij uitstek de regio waar ik mijn hart aan heb verpand en waar ik geen genoeg van kan krijgen. 

 

Vraag & Antwoord

V

Waar kunnen we uw winkel bezoeken?

A

Bersama Travel heeft geen winkel maar wij werken vanuit een kantoor thuis. Op deze wijze kunnen wij onze huisvestingskosten laag houden wat weer ten goede komt aan de prijs die wij u vragen. 

V

Kan ik jullie gewoon bezoeken als het mij uitkomt?

A

Nee. Omdat wij het belangrijk vinden de tijd voor u te kunnen nemen kunt u alleen op afspraak langs komen.

V

Kunt u ook bij mij thuis komen?

A

Uiteraard kunnen wij u ook thuis bezoeken, Wat u het makkelijkste vindt.

 

V

Kunt u een reis helemaal op mijn wensen samenstellen?

A

Door de kleinschaligheid is het mogelijk zeer flexibel en voordelig te reizen, waarbij een hoge mate van “maatwerk” gerealiseerd kan worden voor uw wensen, de mobiliteit en het te besteden budget. Wij hebben een grote mate van vrijheid qua invulling van het reisprogramma met de zekerheid van transport en logies.

V

Is maatwerk altijd duurder?

A

Door de directe en zeer nauwe samenwerking met de lokale medewerkers van Bersama worden allerlei “tussenstations” uitgeschakeld waardoor u niet meer betaalt dan de prijs die men er lokaal voor vraagt.

V

Is elke bestemming mogelijk?

A

Ja iedere bestemming in zuidoost Azië is mogelijk. Stel, u wilt naar de westkust van Sumatra, in de omgeving van het eiland Bantam, om daar drie weken tussen de Orang Selat, ‘de stam van de zee’, te leven. Drie weken ervaren hoe zij leven op een sampan. Als u alle reisgidsen eropna zoekt, zult u die reis waarschijnlijk nergens vinden. Bij Bersama Travel is dit wel mogelijk.
Bij Bersama stelt u namelijk zelf uw reisgezelschap, uw vertrek- en retourdatum, uw reisroute, het tempo en wat u wel of niet wilt bezoeken, samen. U reist, indien u wenst, comfortabel en kilometervrij (inclusief brandstof en verzekering) in een privé minibus met chauffeur. U overnacht in hotels naar keuze op basis van logies en ontbijt. Alle accommodaties zijn voorzien van airco en eigen badkamer. U hebt de keuze uit diverse prijsklassen, van goedkope familie pensions tot en met zeer luxe 5-sterrenhotels.

V

Moet ik mijn vliegticket ook via Bersama Travel regelen?

A

Nee dit hoeft niet. Als u zelf u ticket wilt regelen, omdat u bijvoorbeeld genoeg airmiles heeft voor een goedkoop ticket, dan mag u dit. U dient er alleen rekening mee te houden dat u dan zelf verantwoordelijk bent voor een goede aansluiting.

V

Als ik bij u heb geboekt wat moet ik dan als eerste betalen?

A

De eerste nota is minimaal 25% van de reissom of, als dat meer is, minimaal de kosten van uw ticket(s).

 

 

Over Bersama Travel

Flexibel en voordelig reizen door Zuidoost-Azië en Zuid Korea waarbij een hoge mate van “maatwerk” gerealiseerd kan worden met de zekerheid van transport en logies. Voor bijna elk budget hebben wij een oplossing.

 

 

Volg Bersama Travel op social media

Buigeind 9, 5685 DN Best
M. 06 82 32 81 08
E-mail: info@bersama.nl